Det kommer snart et større utvalg av bilder på luer. Mange ble solgt under julemarked i Langesund

fredag 11. desember 2015

Kjøp villmarkslua her på nett !Nå i år var det planlagt å være på julemarkedet i Skien og selge villmarkslua. Dessverre har influensaen gjort det umulig for oss, men vi har oppdatert siden her! Tove har laget mange nye luer i år. Benytt mulighetene til å få dem kjøpt hjemme hos oss eller på nett.
Tove på Ørnenuten
Villmarkslua ble høsten 2011 lansert av ei ekte villmarking - Tove Eriksen. Lua er laget i 100% ull, og tova i maskin så de er tykke og tette. De holder godt på varmen selv om de blir våte. Særpreget får de fordi hver enkelt lue får nålfiltet på et villmarks-motiv. Ingen av luene er like, og de er selvsagt håndlaget. Villmarkslua blir laget i ulike størrelser - når den sitter tett på hodet blir den der om du velter med kano/kajakk, om du faller på ski eller om stormen uler.
Kaja på Ørnenuten
Tove Eriksen har vært på farta i villmarka siden hun var jentunge. De siste åra har Kaja og huskyen Teddia vært et selvsagt følge.

Følg oss gjerne på turene våre: Vi har nå startet egen YouTube kanal som heter "UTE avdelingen". Der kan du virituelt få bli med oss på turer, få turtips og bli med Tove på verkstedet. 
Vi kan trygt anbefale hodeplaggene, de er nå testet ut på utallige spennende turer i norsk natur.

Limited edition gjelder fremdeles - hver lue og hvert pannebånd er unikt -> ser du noe du liker, så bør du sikre deg det kjapt ;-)  Ta kontakt via mail som du finner her på siden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar