Det kommer snart et større utvalg av bilder på luer. Mange ble solgt under julemarked i Langesund

fredag 13. september 2013

VILLMARKSLUA og PANNEBÅNDET 2015

Så er vi igang igjen med villmarksluer denne sesongen. Du kan få kjøpt lue og pannebånd her, og på jule-markedet i Skien i år.

Villmarkslua ble høsten 2011 lansert av ei ekte villmarking - Tove Eriksen. I desember utvidet vi tilbudet med pannebånd i samme kvalitet og stil - Kaja lager disse. Både lua og pannebåndet er laget i 100% ull, og tova i maskin så de er tykke og tette. De holder godt på varmen selv om de blir våte. Særpreget får de fordi hver enkelt lue/pannebånd får nålfiltet på et villmarks-motiv. Ingen av luene/pannebåndene er like, og de er selvsagt håndlaget. Villmarkslua blir laget i ulike størrelser - når den sitter tett på hodet blir den der om du velter med kano/kajakk, om du faller på ski eller om stormen uler.
Tove legger inn en Telemarksving

Tove Eriksen har vært på farta i villmarka siden hun var jentunge. De siste åra har Kaja og huskyen Teddia vært et selvsagt følge.
minus 20 - nødcamp i Femundsmarka

Følg oss gjerne på turene våre: Tove kommer med bilder og små betraktninger på bloggen wild-n-free.com og Kaja deler opplevelser og tanker på bloggen kajaq7.com .
Røosbua med 7 grader inne - rene luksus ;)

Vi kan trygt anbefale hodeplaggene, de er nå testet ut på utallige spennende turer i norsk natur.
Femunds idyll !

Limited edition gjelder fremdeles - hver lue og hvert pannebånd er unikt -> ser du noe du liker, så bør du sikre deg det kjapt ;-)  Ta kontakt via mail som du finner her på siden.

Bli med på julefeirin 2011 !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar